Studentum Logo

Home Artikler Nyheder Juraplexus lancerer startside for jurister
Juraplexus lancerer startside for jurister Udskriv Email
Skrevet af miol   
Torsdag, 16 December 2010 00:42

Som jurist er det nødvendigt at kunne finde rundt i lovjunglen, finde oplysninger om personer, fast ejendom og meget andet. Nu er det blevet lettere at holde styr på de vigtigste kilder.

Juraplexus har i dag lanceret JURASTART - en startside for jurister og andre, der har brug for jura i hverdagen. Vi har samlet de mest relevante links for praktikere - hvadenten du er virksomhedsjurist, advokat, dommer eller arbejder i det offentlige.

Det er særdeles upraktisk at skulle notere alle interessante, juridiske hjemmesider på et stykke papir. Og hvis du tilføjer en side til din internet browsers "Favoritter", kan du ikke tilgå disse favoritter hvis du f.eks. går på nettet fra en anden computer. Derfor har vi lavet en startside, der kan fungere som din indgang til den digitale, juridiske verden.

Du kan finde oplysninger om personer, virksomheder, fast ejendom, biler, skibe og fly. Du kan beregne procesrente, retsafgift og antallet af dage mellem to datoer. Du kan finde hurtigt rundt i lovgivning (love, bekendtgørelser, cirkulærer osv.), betænkninger, afgørelser fra EU-domstolen og meget mere. Alt dette fra én enkelt, gratis startside.

Målet er at gøre relevant viden hurtigt tilgængelig. Det mål synes vi, at vi har nået. Vi vil dog fortsætte med at holde JURASTART opdateret, så vi altid byder på de bedste links.

Vi anbefaler at du gør JURASTART til din startside, så det er den første side du ser hver gang du "åbner" internettet. Alternativt kan du tilføje siden til dine "Favoritter", så du altid kan finde den igen.

Vi har givet JURASTART en kort adresse, der er let at huske: http://start.juraplexus.dk.

 
 

Meddelelser

Enhver kan oprette sig som bruger på Juraplexus, og det er helt gratis! Du behøver hverken være jurist, jurastuderende eller noget andet jurarelateret. Når du tilmelder dig får du automatisk adgang til at downloade noter mv. fra vores downloadsektion og deltage i debatten i vores debatforum. Endvidere kan registrerede brugere dele egne noter o.lign. ved at uploade til downloadsektionen.