Studentum Logo

Home Artikler
Artikler
Læs den nye lejelov her Udskriv Email
Skrevet af miol   
Torsdag, 02 April 2015 01:40

I slutningen af marts 2015 vedtog Folketinget omfattende ændringer af lejelovgivningen. På juraplexus.dk kan du læse hele den nye lejelov.

Læs mere…
 
Arkivalier Online offentliggør gamle tingbøger Udskriv Email
Skrevet af miol   
Torsdag, 03 Maj 2012 14:11

Statens Arkiver har lagt de gamle håndskrevne tingbøger på internettet. De gamle tingbøger er dermed blevet digitaliseret og gjort tilgængelige for offentligheden. Det oplyser Tinglysningsretten.

Læs mere…
 
Minister foreslår lejelovens løbedage fjernet Udskriv Email
Skrevet af miol   
Onsdag, 21 Marts 2012 22:10

De seneste 10 år er antallet af lejere, der sættes ud af deres bolig, fordi de ikke kan betale husleje, steget dramatisk. Hvor der i 2002 var ca. 1.820 udsættelser, var tallet sidste år ca. 4.400. For at reducere antallet af udsættelser, har boligminister Carsten Hansen i dag fremsat et lovforslag i Folketinget om at fremrykke huslejebetalingen. Det skriver Ministeriet for by, bolig og landdistrikter.

 

Læs mere…
 
iPads for advokater - Sådan får du mest ud af din iPad Udskriv Email
Skrevet af miol   
Søndag, 13 November 2011 18:58
iPad med trådløst tastaturTabletcomputeren har gjort sit indtog i Danmark og på flere danske advokatkontorer. Den mest populære tablet er formentlig Apples iPad, der med et stilrent design og generelt velfungerende styresystem hurtigt er blevet en darling.  
Læs mere…
 
Paradigma til forkyndelse af stævning i Statstidende Udskriv Email
Skrevet af miol   
Mandag, 06 Juni 2011 22:35

En retssag indledes ved at indlevere stævning til retten. For at retssagen skal blive til noget, skal modparten dog have mulighed for at gøre sig bekendt med stævningen. Det mest almindelige er, at stævningen indsendes til retten med anmodning om at retten sørger for at forkynde stævningen for modparten. Imidlertid er modparten ikke altid til at finde.

 

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Meddelelser

Har du lyst til at bidrage med indhold til Juraplexus? Har du skrevet en artikel, som kan være interessant for jurister eller jurastuderende? Så kan du tage kontakt til Juraplexus. Vi søger altid indhold til siden og er altid åbne over for idéer til nye artikler. Har du f.eks. deltaget i processpil, været på udvekslingsophold eller vil du beskrive et emne fra en juridisk vinkel? Så skriv til os!